23948sdkhjf

Stort underskud hos Anritsu

Det tidligere GN Store Nord-datterselskab har stadig store problemer med at tjene penge, og i 2007/2008 endte man med et minus på 80,5 mio. kr.
Dermed var der trods alt tale om en fremgang i forhold til 2006/2007, hvor årets resultat endte på -98,8 mio. kr. Til gengæld var der positive tendenser at spore i omsætningsudviklingen. Virksomhedens samlede nettoomsætning endte på 355,9 mio. kr. i 2007/2008, hvilket er en kraftig stigning fra 267,4 mio. kr. året før.

Det store underskud skyldes blandt andet, at Anritsu har stoppet videreudviklingen og markedsføringen af de to test- og measurement-produkter NetClaw og Compass. Det har betydet nedskrivninger af aktiverede udviklingsomkostninger på 26 mio. kr. og hensættelse af yderligere 11 mio. kr. til nedskrivning af varelagre, afholdelse af garanti- og serviceforpligtelser samt reduktion af medarbejderstaben med syv medarbejdere.

Ledelsen betegner årets resultat som ikke tilfredsstillende, men hæfter sig ved at en ændret forretnings- og leverancemodel samt en styrkelse af den daglige ledelse har givet resultatmæssig fremgang i Service Assurance-segmentet. Derfor regner man også med øget vækst i indeværende regnskabsår.

Kilde: Anritsu

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094