23948sdkhjf

Dameca rustet til vækst

Jan Sindesen kan være ganske tilfreds efter første år som direktør og ejer af Dameca A/S. Markante investeringer i den nye organisation har givet fornuftigt afkast, og den nye ejerleder fastholder det høje investeringsniveau.
Sindesen Holding erhvervede samtlige aktier i Dameca 1. november sidste år. Og det første år er forløbet tilfredsstillende, lyder kommentaren i regnskabsmeddelelsen.

Aktivitetsniveauet har været fornuftigt med en stigende tendens gennem året. Bruttoresultatet er steget med næsten 15,1 mio. kr. eller svarende til 117 %. Da der fortsat gennemføres en stram omkostningsstyring, og der er gennemført en række besparelser, ender årets resultat før skat på knap 5,1 mio. kr. mod 3,7 mio. sidste år.

Selskabet vil fortsat investere i nye produkter, og selvom konkurrencesituationen er intens, vurderer Jan Sindesen, at virksomhedens produktprogram er særdeles konkurrencedygtigt. I de seneste måneder har virksomheden vundet flere større ordrer i en række lande.

Dameca, der sælger produkter til hospitaler verden over, kan blive negativt påvirket af en konjunkturnedgang, oplyses det i regnskabet. Selskabet er dog ikke nævneværdigt påvirket af ændrede valutakurser.

Kilde: Dameca A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094