23948sdkhjf

Nyt om navne

Electronic Supply kan i dag berette om nye medarbejdere hos Schneider Electric, TekPartner og Patrade.
Patrade
Patrade har per 1. august 2016 ansat advokat Jeppe Hudtloff Viinberg i virksomhedens juridiske afdeling på hovedkontoret i Aarhus.

Jeppe Hudtloff Viinberg kommer fra et tilsvarende job hos advokatvirksomheden Bech-Bruun. Han er uddannet Cand. Jur fra Aarhus Universitet og har siden specialiseret sig inden for IPR.

Schneider Electric
Schneider Electric har ansat Ruben Kilgast som salgschef i sin industriforretning med fokus på avancerede løsninger inden for industriel automation.

Ruben Kilgast er uddannet el-installatør og stærkstrømstekniker, og han kommer fra en stilling hos Rockwell Automation.

TekPartner
Civilingeniør Christian Hauch er ansat som projektleder til at styre en række af de udviklingsprojekter, som TekPartner løser for kunder i ind- og udland. Christian får sin daglige gang i TekPartners kontor i Herlev.

Christian er uddannet Civilingeniør fra DTU i 1994. Herudover har han en MBA fra Melbourne Business School og er certificeret PRINCE2 Practitioner. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Nokia, DTU og Grundfos.

Gennem en årrække har Christian Hauch arbejdet med komplicerede udviklingsprojekter samt forretningsudvikling inden for højteknologiske produkter og teknologistart-ups. Hans erfaring omfatter komplekse R&D projekter for både små og store virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047