23948sdkhjf

Frisk kapital skubber til Odensefirmas ambitioner

TriVision, leverandør af kamerabaserede inspektionsløsninger, skruer op for væksten
TriVision får tilført kapital og ressourcer for sætte endnu mere skub i selskabets vækstplan.

Kapitalfonden VækstPartner Kapital træder ind i ejerkredsen hos det industrielle softwarehus i Odense, der udvikler og leverer kamerabaserede løsninger til inspektion og kvalitetskontrol for industrielle kunder, med 36 procent via en kapitaludvidelse.

- Vi oplever en stor interesse for visionsløsninger - både i Danmark og internationalt - som en del af konstant højere krav til kvalitet og omkostningsbevidsthed. TriVision har en stærk position i markedet og et solidt fundament til at fortsætte selskabets udvikling, siger Ole Knudsen Neckelmann, direktør, og uddyber:

- De nye ressourcer giver os mulighed for at intensivere udviklingen af vores løsninger samt styrke antallet og omfanget af vores samarbejdspartnere.

Ole Knudsen Neckelmann sender samtidig en varm tanke til Invest In Odense.

- Det er i kraft af deres initiativ og løbende indsats at vi er fundet sammen med VP Kapital. Sammen med virksomheden Converzion har de været en uvurderlig hjælp under hele forløbet frem til aftalens underskrivelse.

TriVision blev etableret i 1999 af de tre ledende folk i selskabet. De er alle uddannede med speciale i visionteknologi, og har en baggrund fra Lindø-værftet.

Selskabets løsninger anvendes typisk til inspektionsopgaver med høje kvalitetskrav. Løsningerne leveres både som indbygningsmoduler til maskiner og som separate enheder,

Blandt kunderne finder man Arla, Superfos og Tulip samt en række udenlandske virksomheder.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081