23948sdkhjf

IBM ansætter 250 til nyt dansk innovationscenter

Første hold rekrutteres nu og ventes at bemande Innovationscentret i København allerede ved årsskiftet
Indenfor de næste to år ansætter IBM 250 IT-talenter til et nyt innovationscenter i København. Første hold ventes at bemande centret allerede ved årsskiftet.

De nye konsulenter skal fokusere på banebrydende teknologier inden for big data, cognitive computing og digitale forretningsområder og skal udvikle fremtidens smarte IT-løsninger.

- Danmark er skabt til at være et innovationslaboratorium. Dels er der adgang til IT-talenter med forretningsforståelse – dels er danske kunder meget nysgerrige og parate til at bruge nye digitale løsninger. Kunderne ser gerne, at vi udvikler og afprøver innovative ideer sammen, og vi oplever, at de i stigende grad efterspørger vores nærhed. Det er blevet vigtigt for dem, at vi forstår deres lokale behov og kan operere sammen med dem, udtaler Henrik Bodskov, administrerende direktør, IBM Danmark.

At Danmark er i førerfeltet internationalt, når det gælder digitalisering, og at danske borgere og virksomheder er hurtige til at tage nye digitale løsninger til sig, har været centralt for IBMs beslutning om at placere Centret i Danmark.

Rekrutteringen af de 250 medarbejdere til innovationscentret vil ske i tæt samarbejde med Invest in Denmark i Udenrigsministeriet, Copenhagen Capacity samt førende danske uddannelsesinstitutioner. Invest in Denmark og Copenhagen Capacity hjælper IBM Danmark med at etablere det nye innovationscenter i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062