23948sdkhjf

Note øger overskuddet

Den svenske EMS-virksomhed har med succes skåret omkostningerne
Notes salg løb op i 809,9 millioner svenske kroner mod 816,3 millioner svenske kroner samme periode året før. Med i regnestykket skal dog medregnes, at den norske forretning blev frasalgt i årets løb. Det viser den svenske EMS-virksomheds regnskab for perioden januar-september 2016.

Driftsresultatet var 43,7 millioner svenske kroner. I de tre første kvartaler af 2015 var det 34,7 millioner svenske kroner.

Notes resultat efter skat blev ligeledes forbedret. I 2015 var det 27,6 millioner svenske kroner fra januar-september, mens det i år var 32,3 millioner svenske kroner.

- I løbet af året har vi styrket vores lønsomhed og forbedret vores cash flow. Bedre eftersalgsservice kombineret med vellykkede omkostningsreduktioner bidrog til, at resultatet af primær drift for de første tre kvartaler steg med 9,0 millioner svenske kroner til 43,7 millioner svenske kroner, udtaler Stefan Hedelius, CEO i Note.

- Vores balance er stadig en af de stærkeste i branchen med en lav nettogæld og en soliditet på 44,7 procent. Vi har vækst og lønsomhed i fokus og ser over tid fortsatte muligheder for at øge vores markedsandele, hos både eksisterende og nye kunder, fortsætter han.
Læs mere om: Note
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079