23948sdkhjf

Eltronic udvider

Ingeniørvirksomheden Eltronic udvider med 2.500 kvadratmeter
Eltronic i Hedensted tager nu en nybygget 2.500 kvadratmeter stor tilbygning i brug. Hallen er bygget for blandt andet at få plads til at teste kundernes nye maskin-setup og automatiserede produktionsløsninger.

- Vi er samarbejdspartner på udvikling af nye teknologier inden for industri 4.0 og digitalisering. Vi rådgiver og driver udviklingsprocessen sammen med vores nøglekunder og fungerer som test- og prototype-facilitet for dem, fortæller Morten Svendsen Nordli, der er direktør for forretningsområdet produktions-IT og automation hos Eltronic, der gennem de senere år har haft vækstrater på 15 procent.

Han forklarer, at industrikunderne målrettet arbejder på at forbedre deres konkurrencedygtighed. Opgaven består kort fortalt i at hjælpe dem med at skabe markante forbedringer i deres produktion.

- Globalt oplever vores industrikunder et øget behov for at kunne omstille deres produktion fra masseproduktion til kundetilpasset produktion. Og i den forbindelse skal de være i stand til at modtage og behandle data fra deres slutkunder. Derfor har digitalisering så stor betydning for fremtidens produktion, siger Morten Svendsen Nordli.

Ingen tid at spilde
Ifølge Eltronic er kundernes produktionsareal fyldt op til bristepunktet med maskiner og udstyr, sådan at de ikke selv har plads til at teste nye produktionsløsninger.

- Tendensen er, at kunderne først vil have de nye maskiner og automatiserede løsninger implementeret i deres produktion, når de er gennemtestet og klar til drift. Produktionen må for alt i verden ikke gå i stå, siger Morten Svendsen Nordli.

Ud over den nye tilbygning på 2.500 kvadratmeter har Eltronic i Hedensted et par haller på hver 700 kvadratmeter og en på 1.600 kvadratmeter, som også bliver brugt til test af kundernes nye produktionsløsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.456