23948sdkhjf

Danchell-direktør har noget nyt i ærmet

EMS-virksomheden i Jyderup er i gang med at bygge en produktionslinje baseret på ultralydssvejsning af plastemner
Anbefalinger kan føre til mange ting. For Paul E. Danchell var det det sidste skub, som førte til en investering i en helt ny produktionslinje baseret på ultralydssvejsning af plastemner i et større antal.

- Det bringer os videre inden for box build, hvor vi i forvejen har meget metal og mekanik. Med plast og ultralyd tilføres således nye kompetencer, siger EMS-virksomhedens administrerende direktør, Thomas Hansen.

- Jeg var super glad, da jeg havde mulighed for at gå ud til markedet og fortælle, at vi nu også havde kompetencer inden for plast og ultralyd! tilføjer han.

En anbefaling fik det til at rulle
At investeringen kommer nu, skyldes ifølge Thomas Hansen, at en kunde anbefalede Danchell til en anden ny kunde på det medicinske område, som skulle have et produkt hurtigt på markedet. Og det kræver altså en ny produktionslinje til plast.

- Har vi ikke processen i dag, investerer vi meget gerne i nyt udstyr, hvis vi kan se at kunden har et stærkt produkt og en god case. Samtidig er vi en særdeles velkonsolideret virksomhed, der har styrken til at investere og finansiere et større indkøringsforløb af en kunde, lyder det fra Thomas Hansen.

Danchell er i gang med at bygge den nye produktionslinje på fabrikken i Jyderup. Den ventes at være på plads inden for tre måneder.

Har været begrænset med investeringer
Ud over den kommende plast-nyhed har Danchell også skudt penge i forskelligt udstyr det forgange år. Dog i mindre grad end tidligere.

- Der er også foretaget lidt investeringer i årets løb, i udstyr der kan automatisere manuelle lodninger af displays og fladkabler, alle proces parametre bliver styret maskinelt og sikrer dermed den optimale kvalitet. Vi har også investeret i et komplet befugtningsanlæg, der er installeret på lagre, produktion og test. Dette sikrer den rigtige temperatur og de rigtige forhold, hvilket bringer os helt i front inden for ESD sikring, forklarer Thomas Hansen.

Nu står EMS-virksomheden overfor at skulle prioritere fremtidige investeringer. Hvad det bliver til kan Thomas Hansen i sagens natur ikke svare på, men automatisering er altid i fokus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375