23948sdkhjf

Motorola opgiver salg af Aalborg-afdeling

Det er ikke lykkedes at finde en køber til hele eller dele af Motorolas afdeling i Aalborg.
Den amerikanske mobiltelefonproducent havde sat midten af januar som deadline for et salg af afdelingen i Aalborg, men trods ihærdige forsøg og mange interessante henvendelser er det ikke lykkedes administrerende direktør Flemming Eriksen at finde en køber. Det skriver Ingeniøren.

- Vi har konkluderet, at et salg af hele eller dele af virksomheden ikke er på tale. Det er svært i det nuværende økonomiske miljø. Det kan man med selvsyn konstatere i aviser og fjernsyn, udtaler han til Ingeniøren.

For de 250 medarbejdere synes muligheden for at fortsætte som en samlet virksomhed dermed at være forpasset. Til gengæld arbejdes der stadig på at sikre fortsat beskæftigelse for så mange som muligt i det nordjyske. I denne uge afholdes en jobmesse, hvor der blandt andet kommer repræsentanter fra vindmølleindustrien, telesektoren, energisektoren og konsulentbranchen, og det er Flemming Eriksens håb, at nogle af disse beslutter sig for at etablere sig i dele af Motorolas 11.000 kvadratmeter store lokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093