23948sdkhjf

Agerkilde opkøber HEA i Skive

Sammensmeltningen mellem installatørvirksomhederne Agerkilde A/S og HEA El- & Elektro gør virksomheden til totalleverandør på samtlige tekniske installationer.
I 2008 var Agerkilde A/S og HEA El- Elektro konkurrenter på el-installatørmarkedet i og omkring Skive, men fra 1. januar er de to installatørvirksomheder flyttet ind under samme tag. Agerkilde A/S har således netop opkøbt HEA El- & Elektro, hvilket også indebærer en direkte overtagelse af både materiel og mandskab.

- Min forventning til den ny konstruktion er helt klart, at vi kommer styrket ud som én samlet virksomhed – men det gælder i ligeså høj grad vores respektive kunder. Vi kan sammen tilbyde endnu flere ydelser, end det var tilfældet tidligere. I Agerkilde råder vi nu også over et dygtigt mandskab til at yde industriservice i Skive og omegn, mens kunderne fra HEA frem over også kan trække på vores ekspertise inden for VVS, ventilation og køl. Alt i alt gør opkøbet os derfor til totalleverandør, når det handler om tekniske installationer, udtaler administrerende direktør i Agerkilde A/S, Michael Agerkilde.

Kilde: Agerkilde - http://www.agerkilde.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079