23948sdkhjf

Også høj vækst hos DEIF i 2009

Elektronikproducenten mærker ikke det store til finanskrisen og forventer en vækst på 20 % i 2009.
En kraftig fokusering på styringselektronik til blandt andet vindmøller og decentrale kraftanlæg har vist sig at være helt rigtig for DEIF. Mens resten af verden dukker sig under finanskrisen, går det stadig fremad for Skive-virksomheden. I hvert fald kan koncernchef Toke Foss konstatere, at virksomhedens specialprodukter sælger som aldrig før, og kun produktionen af mere gængse elektronikprodukter er ramt af afmatningen. Det skriver Børsen.

- Det er ikke et strategisk problem, men det er naturligvis surt at mangle den omsætning og indtjening, vi traditionelt har kunnet hente på denne stabile forretning, og den aktuelle krise vil formentlig også i 2009 ramme os dér. Men overordnet regner vi med fortsat fremgang i år. Selv når vi trækker lidt fra for at være forsigtige, så venter vi omkring 20 % vækst i år, udtaler Toke Foss til Børsen.

Dermed fortsætter DEIF den kraftige vækst, man har været inde i de seneste år. I 2008 havde man ligeledes en vækst på ca. 20 %, og Toke Foss regner med, at omsætningen ender på ca. 350 mio. kr., mens overskuddet ventes at stige i forhold til 12 mio. kr. sidste år.
Læs mere om: Deif
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078