23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikindustrien

Denne årets første oversigt over ansættelser i elektronikbranchen beretter om nye folk hos Blue Ocean Robotics og Atea

Atea

Atea har ansat tre nye key account manager, Lars Holme Jensen, Henrik Brix og Martin Guldborg.

Lars Holme Jensen har ansvar for adskillige danske ministerier. Han har flere års erfaring med salg fra Avanade, Affecto og SuperOffice. Senest har han været hos Hewlett Packard Enterprise, hvor han bl.a. har stået for projekt- og konsulentsalg. 

Henrik Brix bliver ansvarlig for en del af it-gigantens offentlige kunder. Henrik har flere års erfaring med salg fra stillinger som key account manager hos både Ementor og Topnordic. Senest har han været chefkonsulent i KMD, hvor han har beskæftiget sig med infrastrukturservices, servicemanagement og procesoptimering.

 Martin Guldborg, 48 år, er ansat som key account manager i Atea. Martin Guldborg skal være forretningsansvarlig for offentlige kunder i uddannelsessektoren og arbejde med strategisk salg, forretningsudvikling og kundepleje. Martin Guldborg har opbygget solid erfaring med salg og forretning fra stillinger som salgschef hos Konica Minolta og Innovatec.
 

Blue Ocean Robotics

Behrouz Hosseini er blevet ansat ved Blue Ocean Robotics’ product development team i Odense. Her skal han arbejde på Business Assessment Tool (BAT).

Behrouz er software developer med viden og erfaring indenfor ASP.NET, PHP og er højt specialiseret i back-end udvikling. Han har en Masters degree of Information Management fra the University of the East i Filippinerne med afhandling i Security i RFID Systemer og en BS.c i Computer Science fra Sajjad Higher Education i Iran.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14