23948sdkhjf

Nu gør Kohsel det ordentligt i Tyskland

Den østjyske transformerproducent opruster syd for grænsen

Kohsel Elektronik etablerer eget datterselskab i Tyskland.

Transformerproducenten med hovedkontor i Hørning lige syd for Aarhus har hidtil været tilstede på det tyske marked via agenter. Men nu skal det gøres ordentligt, som administrerende direktør Henrik Sørensen formulerer det.

Han har selv arbejdet med det tyske marked tidligere og henviser til den særligt høflige tyske måde at gøre tingene på.

- Vi skal gøre det, som de dernede vil have det. Med tyske ansatte, tysk selskab og tysk salgsmaterialer. Det tager fart nu, siger Henrik Sørensen til Electronic Supply.

Jobsamtaler blev afviklet i juledagene, og den første medarbejder er på plads. Går alt som ventet, vil der komme flere til i takt med, at det hele skrider frem i det tyske datterselskab.

Kører i Sverige og Finland
Det er ikke kun syd for grænsen, at Kohsel henter kunder i det nære udland. I Sverige og seneste Finland har firmaet lokalt baserede sælgere på lønningslisten.

Henrik Sørensen understreger, at Sverige, Finland og nu Tyskland er de markeder, som for Kohsel Elektronik giver mest mening for nuværende. At der er masser af markeder, der er spændende, er han dog helt åben omkring. Hvor, den næste udenlandske satsning kommer, er dog ikke fastlagt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079