23948sdkhjf

Nyansættelser i elektronikbranchen

I dag kan Electronics Supply berette om ny folk hos TechPeople og Atea

Atea
Atea har ansat Lars Døring, 41 år, som business manager. Han skal stå for salg af outsourcede it-løsninger og serviceydelser.
 
Lars Døring har seneste været sales manager hos Fujitsu, hvor han også havde ansvar for salget af outsourcingydelser.

Jacob K. Nielsen er blevet ansat som business manager hos it-giganten Atea. Her skal han tage sig af Dell EMC’s produktportefølje indenfor servere og lagring.
 
Jacob K. Nielsen har 12 års erfaring fra it-branchen og har de seneste fire år arbejdet med udviklingen af bl.a. Fujitsus serversystem som produktmanager hos ALSO.

Dantrafo
Remus Beres er blevet ansat ved Dantrafo A/S som udviklingsingeniør. Han skal arbejde med forskning og nyudvikling af induktive komponenter.

Remus er Msc. Og Ph.d. Fra Aalborg Universitet, hans speciale har været windpower effekt elektronik og hans Ph.d. omhandler LCL filtre for reduktion af harmonisk støj og optimal drift af konvertere.

TechPeople
Pr. 1. januar 2017 tager Henrik Poulsen sammen med salgschef Tommy Vanman sig af TechPeoples kunder øst for Storebælt. Henrik kommer fra flere job i konsulentbranchen og har tidligere arbejdet for e-Huset, CSC, CapGemini og ChangeGroup

- Min baggrund er formidling af konsulenter inden for it, både til projektledelse og management, drift og infrastruktur og udviklingsprojekter. Den embeddede verden er ny for mig, og jeg ser frem til at lære den at kende, siger Henrik Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156