23948sdkhjf

Vetec-ejer vil kontrollere væksten

Eksporten går godt for Odense-firmaet, som skal vokse i takt med behovet

Vetec, som udvikler og producerer vejeløsninger, har haft held med at lande store eksportordrer, og potentialet for endnu mere er stor, lyder det fra administrerende direktør Henrik Nielsen.

Firmaet, som udvikler og producerer vejeløsninger, blev etableret i 2005 som søsterselskab til Nord Tech Industrisystemer, der i forvejen producerer og distribuerer styrings- og forsyningsudstyr. I dag er der 15 medarbejdere, datterselskab i Singapore og salg til cirka 20 lande. Produktionen er lagt hos produktioner i Danmark.

- Vi udvider løbende i det omfang, der er nødvendigt. Der er et stort potentiale i Danmark og dette er endnu større på eksportsiden, hvor vi især forventer os meget af vores nye dynamometer, siger Henrik Nielsen ifølge finans.dk.

Antallet af medarbejder vil blive udvidet løbende. Som led i udvikling af organisationen er allerede ansat hyret en en salgs- og servicechef. 

Direktøren ser med stor interesse på de asiatiske markeder, hvor flere lande er ved at vedtage lovgivning om løftegrej. Samme syn har han på USA og Sydamerika.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068