23948sdkhjf

Stor interesse for fyrede Motorola-medarbejdere

De 250 ansatte, der blev afskediget hos Motorola i Aalborg, havde torsdag mulighed for at præsentere sig selv overfor en række virksomheder, der har brug for ingeniører.
Ifølge Ingeniøren var der ikke blot dukket danske virksomheder op til Motorolas jobmesse, men også virksomheder fra Finland, Sverige, Canada og USA. I alt havde 35 virksomheder valgt at kigge forbi messen i jagten på nye medarbejdere. Det skriver Ingeniøren.

Og ifølge Motorolas direktør i Aalborg, Flemming Eriksen, gik messen over al forventning. Der blev afholdt masser af møder mellem virksomheder og medarbejdere, og derfor forventer Flemming Eriksen også, at langt de fleste medarbejdere hurtigt vil kunne finde nyt job – selv om det ikke for alles vedkommende bliver i Aalborg. Han håber dog stadig, at det vil lykkes at få en virksomhed til at starte en afdeling i Aalborg, og i den forbindelse forhandles der stadig med en international virksomhed, som overvejer at etablere sig i byen med 100 nye arbejdspladser til følge.

- Jeg tror, at der er nogen, der godt kan føle sig fristet til at flytte en udviklingsafdeling herop, når de ser hvilke spidskompetencer, der er til stede, udtaler Flemming Eriksen til Ingeniøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095