23948sdkhjf

- Vi må bare sige ja, hvorfor ikke

Antallet af prototyper, der ryger gennem ETK EMS’ fabrikker, har været ekstraordinært højt. Det er der flere grunde til

Flere og flere kunder banker på døren hos ETK EMS med nye idéer og produkter. Derfor kan EMS-koncernen melde om flere opgaver med prototyper end nogensinde før hen over det forgangne års tid. Seneste rekord blev sat i december 2016, da mange skulle have lige netop deres prototype klare inden jul.

I fremtiden vil det bare blive til mere, forventer firmaet. Ikke mindst på grund af Internet of Things (Iot) og de mange produkter, teknologien bliver indarbejdet i, forklarer COO og partner i ETK EMS, Torben Drejer, til Electronic Supply.

- IoT afføder sindssygt mange nye produkter. Jeg bliver helt overrasket over, hvad der er applikationer til. Så vi må bare sige, ja hvorfor ikke.

Godt for kunderne er godt for ETK
En anden forklaring på, at der lander mange nye produkter hos ETK, er ifølge Torben Drejer, at firmaer, der arbejder med elektronik og teknik, har fået lettere adgang til den nødvendige kapital.

Sammen med en solid ordrerindgang fra kendte og nye kunder var de mange prototyper med til at presse EMS-koncernen en tak op økonomisk i regnskabsåret 2015/16.

Tilgangen af de mange nye produkter har også fået ETK EMS til at geare op på prototypeproduktionen på firmaets nyligt udbyggede fabrik i Thailand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078