23948sdkhjf

Frithiof købt af Nilfisk-Advance

Hidtil største danske leverandør af centralstøvsugere fortsætter som en afdeling i Nilfisk-Advance A/S.
Gennem tolv år har Frithiof været kendt og anerkendt som firmaet, der lagde navn til landets mest solgte centralstøvsugere. Og det gør man stadig. Men nu står der også Nilfisk på produkterne, idet Nilfisk-Advance A/S har overtaget Frithiof og dermed den hidtidige produktion, distribution og markedsføring af firmaets centralstøvsugere. Hos Frithiof møder man dog fortsat de samme mennesker på den hidtidige adresse i Birkerød. Blot udgør de nu en afdeling i Nilfisk og med den tidligere indehaver Iben Kristoffersen som international produktchef.

I en række lande uden for Danmark er Nilfisk i dag en af de største udbydere af støvsugere herunder også centralstøvsugere. Nu glæder man sig derfor over de muligheder, der med overtagelsen af Frithiof byder sig for en langt større afsætning af centralstøvsugere i Danmark.

- Frithiof har gjort en imponerende indsats og sat et solidt aftryk i markedet. Men vi befinder os stadig foran et kæmpe potentiale, hvor der bliver brug for alle de ressourcer, vi råder over. I første række bliver det sælgerstaben fra Nilfisk, der nu også har centralstøvsugere med i sortimentet, når de besøger forhandlerne. Men også forbrugerne vil opleve nye fordele. Blandt andet har vi forlænget garantien til fem år, siger salgschef Claus R. Henriksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062