23948sdkhjf

Fem automations-virksomheder bliver til én

Frontmatec bliver navnet efter fusionen af Attec, Itec, Carometec, Frontmatec og SFK Leblanc. En ny direktion er samtidig udpeget

I efteråret 2016 købte den danske kapitalfond Axcel fem virksomheder: Attec, Itec, Carometec, SFK Leblanc og Frontmatec. Nu går de fem virksomheder sammen og vil fremover foretage forretninger under navnet Frontmatec.

Målet er at skabe en førende global udbyder af systemer, løsninger og software til internationale fødevarevirksomheder.

Samtidig er en ny direktion blevet udpeget for den fælles virksomhed: Henrik Andersen bliver administrerende direktør og CEO, Lars Hansen bliver global produktions- og indkøbsdirektør og COO, og Henrik Alifas Nielsen bliver økonomidirektør og CFO.

- Henrik har haft ansvar for hele den europæiske organisation i de sidste tre måneder og har gjort store fremskridt i denne korte tid med at bringe gruppen sammen. Han har omfattende erfaring fra fødevareindustrien og stærke resultater som administrerende direktør for Carometec. Vi er tilfredse med udpegelsen af en administrerende direktør med en stærk kommerciel og teknisk baggrund. Jeg mener, han vil yde et væsentligt bidrag til at sikre vores fortsatte vækst, udtaler Arne Vraalsen, bestyrelsesformand for Frontmatec-gruppen.

Lars Hansen starter først i den nye ledergruppe i begyndelsen af juni. Han er i øjeblikket produktionsdirektør hos Assa Abloy Entrance Systems. Henrik Alifas Nielsen er nuværende økonomidirektør i SFK Leblanc og fortsætter altså som økonomidirektør for den nye gruppe.

Implementeringen af det nye navn starter nu og vil ske gradvist i løbet af 2017. Itec forbliver et kategori-brand under Frontmatec for hygiejneprodukter og -løsninger.

- Ved at samle virksomhederne under ét samlet brand vil vi kunne tilbyde endnu bedre og mere sammenhængende produkter og service til den globale fødevareindustri. Vi ser frem til at udvikle og styrke vores position i industrien og tilbyde de omfattende værdier i den nye gruppe-konstellation, siger Henrik Andersen, administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094