23948sdkhjf

Mekoprint afviser eksterne investorer

Anders Kold, direktør og tredje generation i Mekorpint, holder fast i planerne om et langsigtet familieejerskab i den nordjyske koncern

Mekoprint har hen over det seneste regnskabsår foretaget tre danske opkøb, som - ifølge tal offentliggjort af den nordjyske koncern for en uges tid siden - kostede på bundlinjen trods boomende omsætning i 2015/16-regnskabsåret.

Sidst Mekoprint offentliggjorde en samlet årsrapport for godt et år siden havde elektronikkoncernen en egenkapital på 166 mio. kr. Skulle det - trods den pæne egenkapital - blive nødvendigt med ekstra ressourcer for realisere fremtidsplanerne, vil familien bag koncernen dog ikke hente pengene ved at sælge ud. 

- Der har været noget interesse fra eksterne investorer, men det ændrer imidlertid ikke ved, at det er et langsigtet familieejerskab, vi arbejder efter, siger administrerende direktør og tredje generation i Mekoprint, Anders Kold, ifølge finans.dk til Ritzau / Finans.

Anders Kold har stået i spidsen for Mekoprint-koncernen siden marts 2015. Han afløste sin far Esben Kold, der havde stået i spidsen for familiefirmaet siden 1973. Firmaet startede i 1954, da Erland Kold købte en andel af Aalborg Kliché- og Metalskilte fabrik, som blev til Mekoprint.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187