23948sdkhjf

Coromatic først med ny teknologi i finsk datacenter

Den finske Tieto koncern vælger Coromatic som leverandør af nødstrømsløsning med ny teknologi

Coromatic har leveret en prisvindende Hitec Power Pro 2700 DRUPS til Tieto koncernens datacenter i Espoo i Finland.

Løsningen er ifølge leverandøren den første af sin art, som er installeret i Europa. DRUPS (Diesel Rotary Uninterruptible Power Supply) teknologien kombinerer funktionerne i en UPS (Uninterruptible Power Supply) og en dieselgenerator. DRUPS’en vejer 26 ton og er 8 meter lang.

- Efterspørgslen efter DRUPS vokser stærkt. For eksempel sundhedsplejen og hospitalerne i Finland er interesserede i DRUPS, siger Managing Director Coromatic Finland, Marianne Hynninen.

I en traditionel nødstrømsløsning udgør UPS’en og nødstrømsenheden separate enheder. I tilfælde af strømsvigt ville der være 10-15 sekunders strømudfald, hvis UPS’en ikke kunne sikre strømforsyningen mens nødstrømssystemet starter op. Strømudfaldet kunne forårsage stor skade på driften af et datacenter eller enhver produktion. Dieselgeneratoren i DRUPS enheden starter op på to sekunder.

Adskillige enheder kan installeres i en modulær opbygning. Med den nye teknologi er der angiveligt mindre risiko for fejl. Driften af enheden er miljømæssigt gennemtænkt og den fungerer uden batterier, så der ikke produceres belastende affaldsmaterialer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094