23948sdkhjf

Wexøe fusionerer datterselskaber

Fibernet og Hitavent bliver til Wexøe Solutions. Lederen for det nye selskab er udpeget

Wexøe Gruppen fusionerer de to datterselskaber Fibernet og Hitavent. Fremover hedder det nye selskab Wexøe Solutions.

Fusionen bunder ifølge administrerende direktør Mogens Brusgaard i flere overvejelser. Primært blandt dem er ønsket om at samle kompetencerne omkring datacenterløsninger i ét selskab. 

- Historisk havde Hitavent fokus på køling og kun køling. Men køling af et datacenter ses oftest i en sammenhæng med indretning af datacenter, energieffektivitet, DCIM-løsninger og generel drift sikkerhed. Derfor har vi valgt at fusionere de 2 selskaber, så vi nu kan tilbyde mere komplette løsninger, siger Mogens Brusgaard.

Leder hentet i Wexøe A/S 
- Vi har fundet vores nye daglige leder til Wexøe Solutions A/S i egne rækker, idet vi har udpeget Jes Ryberg som divisionschef i det nye selskab. Jes kommer fra en stilling som salgschef for installationsmarkedet i Wexøe A/S og bringer masser af ledelseserfaring ind i det nye selskab, udtaler Mogens Brusgaard, der fortsætter som administrerende direktør i selskabet.

Grundet sygdom udtræder Henrik Mütze af ledelsen og ejerkredsen i Fibernet i forbindelse med fusionen. Han vil fortsat i nogen udstrækning være tilknyttet det nye selskab som senior rådgiver.

Hos Wexøe Solutions vil datacenterløsninger kun være et enkelt element i løsningsporteføljen, som indeholder fiber-, kablings- & WIFI-løsninger til kontor og industri. I løbet af 2017 kommer også løsninger som IoT, remote acces, netværkssikkerhed i industrien og DAS systemer til.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11