23948sdkhjf

Direktør trak millioner ud af Hesalight

Ifølge kurator hev direktør Lars Nørholt millioner ud af det krakkede belysningsselskab med fiktive regninger

Nye anklager imod direktøren i konkursramte Hesaligt, Lars Nørholt.

Ifølge kurator i sagen, advokat Henrik Selchau Poulsen fra Bruun & Hjejle, drænede direktøren belysningsselskabet for 18 mio. kr. Det skriver Børsen.

- Der er udbetalt meget betydelige kontante beløb til dig og nærtstående til dig. Beløb, som er udbetalt fra Hesalights konto, men som oftest bogført som tilgodehavender hos Bogholderiafdelingen ApS, der efterfølgende har udlignet den opståede gæld ved at postere modkrav. Posteringer, der i stort omfang ikke ses at være realitet bag eller dokumentation for, skriver kuratoren til Lars Nørholt ifølge dokumenter fra Retten i Roskilde, som avisen citeter.

Firmaet  Bogholderiafdelingen ApS er ledet af Lars Nørholt og ejet af hans hustru, Sanne Nørholt. Ud over de to er der kun en deltidsansat i firmaet.

Frem mod konkursen i Hesalight den 18. november sidste år var skeletterne væltet ud af skabet. Siden er det fortsat, og den ene negative historie har fulgt den anden. 

Seneste kapitel blev skrevet i sidste uge, hvor Skifteretten i Roskilde konkluderede, at Lars Nørholt uretmæssigt havde overført 12 mio. kr. til sig selv. Pengen skal ifølge retten betales tilbage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094