23948sdkhjf

Rovsing henter endnu en ordre fra automobilindustrien

Rovsing A/S har netop modtaget en ordre på 24.000 euro fra BMW i München.
BMW er kendt for at lægge vægt på kvalitet og innovation. Den tyske koncerns biler er således udstyret med et væld af elektroniske styringssystemer, som er meget komplekse og software-tunge. En stor del af disse systemer udvikles af BMW selv.
Det er en stor udfordring at leve op til de høje kvalitetskrav, som stilles til sådanne softwaresystemer. Med henblik på at sikre, at fælles og optimale metoder anvendes i BMW's udviklingsgrupper har BMW kontraheret med Rovsing. Ordren er kommet i stand efter kontakt mellem BMW's procesudviklingsafdeling og Rovsings softwareeksperter.

Rovsing skal gennemgå BMW's metoder, procedurer, processer samt værktøjer til modelbaseret udvikling af software til elektroniske styresystemer. Herudover skal Rovsing komme med anbefalinger til forbedringer af samme.

- Ordren understreger Rovsings internationalt set anerkendte ekspertise inden for udvikling af kritisk software, kvalitetssikring af kritisk software samt implementering af ”state-of-the-art” metoder, procedurer, processer samt værktøjer til udvikling af sådant software, skriver Rovsing i en fondsbørsmeddelelse.

Ordren er den anden af sin art for Rovsing indenfor få måneder, og ved succesfuld gennemførelse åbner ordren op for nye og større ordrer fra BMW.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096