23948sdkhjf

Lindpro sætter regnskabsrekord

Trods vanskelige markedsbetingelser er det lykkedes for el-installatørvirksomheden at skabe det bedste regnskab i koncernens historie.
2008 vil nok primært blive husket for finanskrise og fyringsrunder, men hos installatøren Lindpro var året en milepæl og bød på det bedste resultat i koncernens historie.

Således voksede omsætningen fra 1,012 til 1,024 mia. kroner, mens bundlinjen blev hævet med godt 19 mio. til et overskud på 34,5 mio. kroner.

- Vi demonstrerer med resultatet i 2008, at vi er godt klædt på til en yderligere styrkelse af vores position på markedet. Det er klart, at de ændrede markedsvilkår også påvirker Lindpro. Vi er derfor realistiske og forbereder os på, at tingene kommer til at gå langsommere det næste år. Det ændrer dog ikke ved det faktum, at vi er inde i en rigtig god udvikling, fastslår administrerende direktør Michael Højgaard.

Koncernen - der beskæftiger godt 1.200 medarbejdere - venter svære udfordringer i 2009, men Michael Højgaard forventer alligevel at holde både indtjening og omsætning på et ”ambitiøst niveau”. Han fremhæver i den forbindelse ordrebeholdningen, som ved indgangen til 2009 lå på 873 mio. kroner mod 787 mio. året før.

Kilde: Lindpro - http://www.lindpro.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078