23948sdkhjf

Helsinge-firma bremser rotte-invasion i Farum

11 intelligente rottefælder fra Wisecon har indtil nu udryddet flere end 650 rotter under Farum Midtpunkt

Boligforeningen Farum Midtpunkt er lige nu i gang med det endelige opgør med rotterne i kloaknettet.

Det sker, fordi skadedyrene har invaderet flere af de 27 boligblokke. 11 intelligente dræberfælder fra Wisecon har indtil nu udryddet flere end 650 rotter, og det har begrænset rotteproblemerne. Der følges nu en nøje udarbejdet bekæmpelsesplan for alle blokkene, og det vil fortsætte, indtil situationen er helt under kontrol.

Den højteknologiske rottebekæmpelse i Farum Midtpunkt foregår i tæt samarbejde med Wisecon fra Helsinge. Her arbejder man sig frem efter en meget detaljeret bekæmpelsesplan, hvor zone for zone og blok for blok systematisk udryddes for rotter.

- Vi har haft nogle problemer med rotter inde i nogle af blokkene på grund af utætte kloakker. Af hensyn til beboernes sikkerhed besluttede vi derfor at få ryddet kloaknettet for rotter med det mest effektive våben, der findes på markedet, og det har indtil videre vist sig at være særdeles effektivt, siger driftschef ved Farum Midtpunkt, Bettina Jarl Darlslund.

Den elektroniske rottefælde, WiseTrap, fungerer på den måde, at når rotternes bevægelse og kropsvarme registreres, udskydes et bundt dræbende spyd med stor kraft og knækker rygsøjlen på rotterne. Spyddene trækkes herefter op, og den døde rotte skylles ud med kloakvandet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062