23948sdkhjf

GomSpace indleder ingeniørjagt

Satellitvirksomheden har netop lukket en kæmpeordre til engelske Sky and Space Global. Derfor finkæmmes markedet nu for ingeniører.

GomSpace har netop underskrevet sin hidtil største kontrakt om levering af en konstellation af satellitter til engelske Sky and Space Global (UK) Ltd. Ordren løber over de næste fire år, og de første satellitter skal leveres i 2018.

GomSpace har lige nu 85 medarbejdere, men kæmpeordren gør, at antallet af ingeniører skal øges betragteligt over de næste 12 måneder. Derfor har GomSpace påbegyndt en rekrutteringsproces, hvor selskabet skal finde alt lige fra softwareudviklere til hardware-ingeniører, elektronikingeniører, mekaniske ingeniører, produktionssupport-ingeniører, kvalitetssikrings-ingeniører og elektronikteknikere. Desuden mangler GomSpace medarbejdere, teamledere og projektledere med erfaring fra software- og hardwareudvikling.

- En ordre af den her størrelse gør, at vi nu indleder en intens søgning efter flere ingeniører. Ikke bare til kontoret i Aalborg, men også i vores andre udviklings-hubs i udlandet. Aalborg Universitet uddanner rigtig mange dygtige kandidater, men vi har også brug for erfarne ingeniører, der fra dag ét kan løfte opgaven og det store ansvar, der ligger i jobbet. Lige nu er vi 13 forskellige nationaliteter, og den diversitet ønsker vi at opretholde og udbygge. Derfor søger vi selvfølgelig også i udlandet, konstaterer Niels Buus, CEO i GomSpace.

Ud over 50 procent flere ingeniører i år og 50 procent igen næste år søger GomSpace også sælgere og studenter-medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11