23948sdkhjf

Nu kan vi automatisere det vi vil

Nybyggeri og renovering er snart slut hos Skov A/S i Glyngøre.

For et år siden tog direktør Jørgen Yde Jensen første spadestik til et 60 millioner kroner dyrt byggeri på Hedelund i Glyngøre.

Det skulle give de 250 medarbejdere hos producenten af klimastyring og produktionsovervågning Skov A/S 5.000 nye kvadratmeter at boltre sig på samtidig med at de eksisterende bygninger blev ført up-to-date. Nu er byggeriet og renoveringen snart ved vejs ende.

Det skriver Skive Folkeblad.

I november blev udvidelsen af produktionen og testcenteret færdigt. De gamle produktionshaller er her i marts færdigrenoverede og ny kantine og reception klar til brug. Nu mangler blot sidste etape, hvor den gamle kantine omdannes til kontorer. Det arbejde skal være færdigt til maj og ud over at samle samtlige Skov-ansatte på Hedelund i Glyngøre og give lidt ekstra plads for de ansatte i administrationen, så giver det helt særlige muligheder i produktionen.

- Vi får mere effektive produktionsforhold nu, fordi vi får pladsen og også kan automatisere de ting, vi gerne vil. I de næste 5-10 år har vi fået lavet de rigtige rammer for vores produktionsmedarbejdere, siger Jørgen Yde Jensen.

Originalartikel: http://www.skivefolkeblad.dk/article/20170305/LOKALT/170309940

Læs mere om: SKOV
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063