23948sdkhjf

Dobbelt så meget plads til Leverandøren A/S

Den østjyske kabelvirksomhed har udvidet produktionsarealet – nu skal der ansættes flere medarbejdere for at fortsætte væksten.
Det er gået støt opad for Leverandøren siden starten for 16 år siden, og derfor er den seneste udvidelse af produktionsarealet, til nu 800 kvadratmeter, også faldet på et tørt sted. I de seneste år er der nemlig blevet investeret i nye maskiner og nye produktområder, men hidtil har den manglende plads sat begrænsningerne for at udnytte disse ordentligt.

- Vores arbejde inden for kabelkonfektionering og thermeltstøbning vil blive optimeret med de ekstra kvadratmeter. Specielt thermeltstøbning er efterhånden blevet en omfattende del af forretningen, og derfor har vi valgt at indrette en ny afdeling kun til det, fortæller Jan Petersen fra Leverandøren.

- Forrige år investerede vi også i en ny Hot-melt moulding maskine, af typen ”STM”. Dette betyder at, vi nu kan arbejde med langt større støbte emner, samt en væsentlig udvidelse af kapaciteten, supplerer han.

Med fordoblingen i produktionsarealet kan Jan Petersen nu atter fokusere på at få Glesborg-virksomheden til at vokse. For mens mange andre virksomheder vånder sig under finanskrisens eftervirkninger, står barometret stadig på vækst hos Leverandøren A/S.

- Der er ikke krise hos os. Vores kundebase er bredt favnende, og det har betydet, at mens det er gået ned hos nogle kunder, så er det gået op hos andre. For øjeblikket er det blandt andet vindmølleindustrien og elmålerbranchen, der trækker meget af læsset. Til sidstnævnte har vi inden for det seneste år investeret i automatiske maskiner til påsætning af ledningsendetyller – både isolerede og uisolerede. Det betyder, at vi bedre kan efterkomme efterspørgslen fra store kunder som blandt andet DONG og Energi Midt, siger Jan Petersen.

Det er dog ikke yderligere maskininvesteringer, der er i fokus i den kommende tid. Til gengæld bliver der efter alt at dømme brug for flere hænder på fabrikken i Glesborg.

- Nu er hardwaren på plads. I den kommende tid drejer det sig om at få fat i nye ansatte. Vi er p.t. 20 ansatte, og det tal skal efter planen stige med seks-syv nye i løbet af et års tid, slutter Jan Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079