23948sdkhjf

Dansk satellitsucces flytter

Gomspace flytter til nye lokaler, som bliver virksomhedens hovedkvarter samt udviklings- og produktionshal de kommende år

Den nordjyske producent af nanosatellitter Gomspace flytter. Dog ikke længere væk, end at virksomheden bliver i Aalborg, ja faktisk den samme del af byen.

Således indtager GomSpace om kort tid et ledigt domicil på Langagervej i det østlige Aalborg. Det bliver virksomhedens hovedkvarter og udviklings- og  produktionshal de kommende år. Før var adressen forsker- og erhvervsparken Novi.

-  Vi er allerede gået fra omkring 30 medarbejdere, da vi blev børsintroduceret i Stockholm sidste år til i dag at være godt 85 medarbejdere. Det tal fortsætter med at vokse, og samtidig får vi brug for meget mere plads til selve produktionen af vores nanosatellitter. Derfor har vi grebet muligheden for at flytte ind på Langagervej, som rummer nok plads til, at vi kan være der i en årrække, siger Niels Buus, CEO i Gomspace. 

Aftalen om leje af de ca. 5.500 kvadratmeter plus 1.200 kvadratmeter kælder er netop underskrevet. Lokalerne er lige nu ved at blive indrettet til kontorer og produktionshal. Efter planen kan Gomspace indtage det nye domicil d. 1. september i år.

GomSpace har netop lukket en kæmpe ordre på levering af nanosatellitter til engelske Sky and Space Global til en værdi af op mod 410 mio. kr. Sammen med en i øvrigt godt fyldt ordrebog gør det, at antallet af medarbejdere og ingeniører skal øges med 50 procent i år og igen 50 procent næste år. Det har forstærket behovet for mere plads.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078