23948sdkhjf

Amerikanere gigant vælger dansk partner til IoT-løsninger

Ayla Networks, en stor amerikansk udbyder af IoT-platforme, baserer deres IoT-løsninger på danske Develco Products’ produkter.

Danske Develco Products udvikler trådløse IoT-produkter, og det er disse enheder, som giganten Ayla Networks har valgt at satse på.

Ayla og Develco Products skaber sammen en basisplatform for IoT-løsninger, der primært er rette mod udbydere af smart home og intelligent energistyring services. Det amerikanske firmas IoT-platform understøttes af Develco Products’ Squid.link Gateway, som er en modulopbygget alt-i-en løsning, der kan sammenkoble forskellige IoT-produkter på tværs af mærke og trådløse protokoller.

- Ved at benytte Aylas IoT-platform kan Develco Products’ kunder eliminere unødvendige udviklingsomkostninger, reducere tiden til markedet og dermed hurtigere få afkast af deres investering, siger Karsten Ries, CEO i Develco Products.

IoT gateways booster enhedernes effektivitet, fleksibilitet og skalerbarhed. Det er et alternativ til at installere Wi-Fi eller andre trådløse netværks-protokoller på hver enkelt IoT-enhed. Gateways muliggør, at mange forskellige, lavenergi eller batteridrevne IoT enheder/ sensorer kan koble sig op på denne centrale enhed og benytte gatewayens hardware teknologi til at etablere og styre de trådløse netværk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109