23948sdkhjf

Nyt rekordår for Frandsen Group

De seneste fem år har Frandsen Group kunnet levere flotte og stigende overskud, og 2016 var ikke nogen undtagelse. Resultatet i 2016 blev et rekordoverskud på 15,5 mio. kr. før skat, hvilket er en stigning på 36 procent i forhold til året før. Det skriver den østjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Frandsen Groups hovedaktiviteter ligger i Frandsen Retail, der leverer belysning til store og internationale detailkæder, i Frandsen Project, der i samarbejde med internationale arkitekter og designere leverer skræddersyede belysnings- og indretningsprojekter til blandt andet hotelkæder og institutioner verden over, og i Verpan, der producerer belysning og møbler baseret på designeren Verner Pantons arbejder, og som netop har åbnet sin første Flagship Store i hjertet af Århus.

Frandsen Retail udgør mere end halvdelen af Frandsen Groups aktiviteter, og Horsens-virksomhedens positive udvikling skyldes ifølge Benny Frandsen i høj grad en beslutning, han traf, da krisen kradsede mest.

- Det er især to ting, der har skabt udviklingen, siger Benny Frandsen, og fortsætter:

- Den ene er, at vi besluttede at udvikle vores forretning og dermed vore produkter i et meget tættere samarbejde med vore kunder, hvilket især vil sige en række internationale boligkæder. Dette koncept har udviklet sig særdeles positivt og har også ført til, at vi har fået en række nye samarbejdspartnere på det internationale marked. Også i Frandsen Project er samarbejdet med internationale arkitekter blevet intensiveret, og afdelingen er blevet udvidet med en række nye medarbejdere”.   

- Den anden ting var beslutningen om at samle alle vore aktiviteter i et nyt, moderne domicil i industriområdet nord for Horsens. Her kan vi fokusere på kvalitet, effektivitet og præcision i vore leverancer, og vi kan udvikle vore produkter til gavn for alle gruppens aktiviteter og dermed vores samlede kundegruppe, siger Benny Frandsen.

Allerede for to år siden blev det nye domicil i Horsens udvidet med nye lagerfaciliteter, og Frandsen Group har netop besluttet endnu en udvidelse med nyt showroom og administrationsfaciliteter.

 Den positive udvikling for Frandsen Group forventes da også at fortsætte i 2017. Omsætning og ordreindgang ligger væsentligt over samme periode i fjor, og det tætte udviklingssamarbejde med betydningsfulde detailkæder vil fortsætte, samtidig med, at vi har fokus på nye, internationale kæder og en målrettet worldwide markedsføringsindsats med henblik på at sikre vækst for produkterne i såvel Frandsen Retail, Frandsen Project og Verpan, siger Benny Frandsen.    

Frandsen Lighting A/S
mio. kr. 2016 2015
Bruttoresultat 58,3 50,5
Resultat af primær drift 15,7 12,6
Resultat før skat  15,6 11,4
Årets resultat  12,1 8,7
Balancesum  80,0 81,3
Egenkapital  43,1 37,0
Antal ansatte  76 70
Regnskabsåret blev afsluttet dd. mmmm åååå.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125