23948sdkhjf

Gigantisk forskerpark under opsejling i Kolding

Scion DTU satser vest for Storebælt og vil sammen med lokale samarbejdspartnere skabe en ny, stor forskerpark for innovative og højteknologiske virksomheder.
Ifølge Børsen vil DTU Scion i samarbejde med Business Kolding anlægge en 15 kvadratkilometer stor forskerpark i den østjyske by. Der bliver tale om DTU’s første udbygning vest for Storebælt, og forskerparken skal først og fremmest huse højteknologiske og innovative virksomheder.

- DTU tager sin opgave som Danmarks Tekniske Universitet meget alvorligt. Og dette samspil mellem kommunen, regionen, erhvervslivet og Scion DTU er en ideel udviklingsmodel, siger Lars Pallesen, rektor for DTU, til Børsen.

At valget er faldet på Kolding skyldes dels byens geografiske placering, men også at byen ligger tæt på en række videntunge industrivirksomheder inden for blandt andet klima, vind og miljø. Derudover pointerer Kim Høgh, administrerende direktør for Scion DTU, at der i området er mange innovative virksomheder og ikke mindst, at man i Kolding har ambitioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109