23948sdkhjf

Secomea indgår samarbejde med INSYS Microelectronics

Den københavnske producent af fjernkontrolsystemer har indgået et strategisk samarbejde med tyske INSYS Microelectronics.
Secomeas fjernkontrolsystemer gør det muligt for maskinbyggere at udnytte fordelene ved højhastigheds internet til fjernservice og –support på en langt enklere måde end konkurrerende systemer.

- Denne OEM-aftale med INSYS Microelectronics giver os er ny hardware-platform til vores site-managers i både kablede og trådløse, industrielle miljøer. Den nye hardware giver et kabinet og en montering i industriklasse, og den nye hardware passer perfekt til markedets krav til at blive standardkomponent i alle maskiner, der kan drage fordel af fjernservice og –support, siger Michael Ferdinandsen, salgsdirektør hos Secomea.

- Vi er stolte af OEM-aftalen med INSYS Microelectronics, som er en højkvalitets hardware-platformsleverandør. INSYS Microelectronics er et veletableret selskab med ekspertviden og erfaring inden for hardwareløsninger til industriel automation, tilføjer Michael Ferdinandsen.

- INSYS Microelectronics er begejstret for at blive hardwareleverandør til Secomea. Fjernkontrol-løsningerne fra Secomea tilbyder en førende teknologi til fjernservice og –support af industriel automation. Dette partnerskab passer perfekt til vores forretningsstrategi om at være førende hardwareproducent, siger Christian Kullen, salgsdirektør hos INSYS Microeletronics.

Kilde: Secomea - http://www.secomea.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093