23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Center for Erhvervsudvikling i Sønderborg
Erik Damsgaard (administrerende direktør hos OJ Electronics) er efter tre et halvt år som næstformand udpeget til ny formand. Han afløser økonomidirektør Kim Fredenslund, Danfoss Drives.

Ændringerne i bestyrelsen får dog kun kortvarig betydning, da CfE’s repræsentantskab den 2. oktober er indkaldt til ekstraordinært møde med opløsningen af CfE som eneste dagsordenpunkt. Det skal bane vejen for etableringen af Sønderborg Erhvervs- og Turistudviklingscenter med virkning fra 1. januar.

Dansk Iværksætter Forening
Direktør Susanne Kaufmann forlader direktørposten, som overtages af Nicolai Seest, som har været bestyrelsesformand de seneste fem år.

Dansk Iværksætter Forening er en non-profit interesseorganisation.

IBS Danmark A/S
Birgit Stoklund Noh er udtrådt af bestyrelsen. Camilla Elisabeth Eskman, Sverige og Carl Olov Mathias Pilhage, Sverige er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

IBS udvikler supply chain-løsninger til blandt andet fødevareindustrien og elektronikbranchen.

Spectronic Denmark A/S
Stephen James Callaghan og Peter Lyhne Uhrenholt har begge forladt bestyrelsen, hvor de afløses af David Julian Helfgott, USA og Philip Michael Sykes, Storbritannien.

Spectronic udvikler løsninger til audio- og videoovervågning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094