23948sdkhjf

Sony vil outsource udviklingsopgaver

Sonys egen udviklingsafdeling skal i fremtiden konkurrere med eksterne leverandører. Det mener i hvert fald Sonys teknologidirektør Toru Takeda.
Konkurrence er sundt, og det er netop en af bevæggrundene for, at Sonys teknologidirektør Toru Takeda i fremtiden vil lade eksterne virksomheder komme til fadet, når det gælder koncernens udviklingsprojekter. Det skriver Jyllands-Posten.

Han forklarer, at Sony i dag har mere end 1.000 ansatte i koncernens R&D-afdeling. Af disse er ca. halvdelen beskæftiget inden for den mere langsigtede grundforskning, og den del vil Takeda ikke flytte fra Sonys eget regi.

- Den anden halvdel af medarbejderne i forsknings- og udviklingsdivision er mere produktrettede, og de må imødese at skulle konkurrere med udenhus leverandører. Målet er, at vi skal have den bedste teknologi, og hvis andre kan gøre det bedre, end vi kan, skal de have budet. Den form for åben innovation kender vi fra andre industrier, hvor den har vist sig frugtbar, siger Toru Takeda til Jyllands-Posten.
Læs mere om: Sony
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.877