23948sdkhjf

Texas Instruments overgik forventningerne

Amerikanske Texas Instrument har netop offentliggjort sine resultater for tredje kvartal, som overgår både analytikere og selskabets egne forventninger.
Omsætningen endte i perioden på 2,9 mia. dollar og resulterede i en aktieværdi på 0,42 pr. aktie. Analytikere havde ventet et resultat i nærheden af 0,39 dollar pr. aktie.

- Vores resultater i tredje kvartal overgik vores forventninger og var ledet af væksten på 20 pct. i Analog for andet kvartal, lyder det fra Rich Templeton, TI Chairman, President og CEO.

Han fortsætter:
- Vi er godt tilfredse med den stærke sekventielle stigning i efterspørgslen på vores produkter i de sidste to kvartaler som følge af, at vores kunder atter er begyndt at øge produktionen på deres fabrikker. Denne vækst i indtægterne kombineret med vores tidlige tiltag for at skære på omkostningerne har nu resulteret i solide forbedringer i vores rentabilitet.

Hos Texas Instrument er man nu så optimistisk, at man foretager investeringer i Analog og Embedded Processing med håb om at begge områder giver afkast allerede til næste år. For eksempel øges investeringerne i øget produktionskapacitet, herunder opstart af verdens største fabrik til produktion af analoge chips på 300 millimeter skiver.

I årets fjerde kvartal forventer Texas Instruments en omsætning på 2,8 til 3,0 mia. dollar.

Kilde: Texas Instruments

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094