23948sdkhjf

Det lysner for William Demant

Høreapparatsproducenten ser forbedrede markedsforhold i horisonten, selv om der stadig er mange usikkerhedsmomenter.
Høreapparatproducenterne har også været ramt af finanskrisen, og det har betydet, at tidligere tiders tocifrede vækstrater pludselig blev afløst af mere moderat fremgang eller endda decideret tilbagegang. Men nu lysner det i horisonten – der vurderer i hvert fald William Demants topchef Niels Jacobsen. Det skriver RB-Børsen ifølge EPN.

- Der, hvor man på en lang række andre sektorer har set, at man nærmest faldt lige ned i et sort hul med negativ vækst på 10, 20 og 30 %, der har vi nu set, at høreapparatmarkedet er kommet relativt hurtigt op og er bundet ud, og vi har set en positiv udvikling i løbet af andet og tredje kvartal. Det er ikke sådan, at jeg oplever, at markedet er tilbage på normale vækstrater endnu. Men det ser fornuftigt ud, udtaler Niels Jacobsen til RB-Børsen.

Han understreger dog, at det stadig er vanskeligt at spå om, hvornår markedet er tilbage på tidligere tiders styrke, og han vurderer samtidig, at der stadig er masser af usikkerhedsmomenter.

Derudover vurderer han, at finanskrisen har påvirket høreapparatsproducenterne på et andet punkt, nemlig udviklingen. Der er ikke skåret ned på udviklingsomkostningerne, når det gælder kerneforretningen, men når det gælder nye forretningsområder og vækstinitiativer, bliver der holdt igen med omkostningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109