23948sdkhjf

Scan-Speak og Terma i samarbejde

Scan-Speak A/S i Videbæk har fredag indgået en langsigtet samarbejdsaftale med den danske forsvars- og rumfartskoncern Terma om levering af kvalitetshøjttalere til 3D-lydsystemer til militære fly og helikoptere.
I 2007 indgik Scan-Speak og Terma en kontrakt om levering af kvalitetshøjttalere til Termas 3D-lyd og aktiv støjreduktionssystem. Terma har som den første virksomhed i verden udviklet et unikt lydsystem til fly. Produktet indeholder to væsentlige teknologier, som gør det enestående i forhold til andre løsninger på markedet: tredimensionel lyd (3D-Audio) og aktiv støjreduktion (Active Noise Reduction - ANR).

Den tredimensionelle lydvarsling (3D-Audio) sætter piloten i stand til at ”høre”, fra hvilken retning trusler mod flyet kommer. Det forbedrer reaktionstiden og dermed muligheden for at undgå truslen. Active Noise Reduction sikrer, at piloter bedre kan forstå, hvad der bliver sagt i flyets forskellige radiosystemer, og de bliver generelt mindre trætte, da de ikke er udsat for et konstant højt støjniveau. Produktet har været igennem omfattende testforløb i det danske flyvevåben og er nu klar til produktion og til installering i de danske F-16-fly, ligesom piloternes hjelme skal opgraderes.

- Det har været både udfordrende og meget værdifuldt for Scan-Speak at samarbejde med Terma om at videreudvikle et af vores unikke højttalerprodukter til anvendelse i kampfly, siger direktør Jan A. Nielsen, Scan-Speak.

- Terma er en yderst professionel virksomhed, der stiller høje krav til sine leverandører. Processen har været lærerig og præget af stor konstruktivitet. Det har styrket os som virksomhed blandt andet på så vitale områder som kvalitets- og kravstyring, siger Jan A. Nielsen.

- Terma stiller samme krav til vores samarbejdspartnere, som vi bliver mødt med fra vores kunder. Scan-Speak har i særlig grad dokumenteret vilje og evne til at tilpasse sig de særlige krav, man skal efterleve som leverandør til den internationale forsvarsindustri. Kombineret med virksomhedens høje, faglige niveau er det en væsentlig grund til, at vi i dag indgår dette strategiske partnerskab, siger indkøbsdirektør Jan Sass Hvass, Terma A/S, som fortsætter:

- Tætte, langvarige strategiske partnerskaber med nøgleleverandører vil få endnu større betydning for Terma de kommende år. Vi har en international vækststrategi, som indbærer et øget samarbejde med samarbejdspartnere og leverandører, der i kraft af deres ekspertise kan bidrage til Termas vækst og udvikling, siger indkøbsdirektør Jan Sass Hvass.

Kilde: Scan-Speak - http://www.scan-speak.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109