23948sdkhjf

Dansk rotteteknologi på vej til Smart City Singapore

Bystyret i Singapore har fået færten af den danske teknologi

WiseCon i Helsinge, en af verdens førende producent af teknologisk bekæmpelse af rotter, er i dialog med bystyret i Singapore.

- Singapore er jo en smeltedigel af ny teknologi og bæredygtighed derved også grøn og er en rollemodel inden for anvendelsen af teknologiske løsninger. Derfor er der mange regeringer og offentlige myndigheder fra hele verden, der følger Singapore på den front. Det kan derfor blive et stort udstillingsvindue til hele verden, forklarer Klaus Baagøe-Nielsen, der er salgsdirektør hos WiseCon.

WiseCons svenske partner, Anticimex, har som led i en klar vækststrategi bl.a. opkøbt en række skadedyrsfirmaer i bl.a. Singapore, Australien og USA. Derfor leverer WiseCon i øjeblikket teknologiske løsninger i Singapore, og det er i den forbindelse, bystyret har fået færden af den danske teknologi.

Drage fordel af den digitale revolution
- Det positive er, at politikerne vi har kontakt med, har en åben og positiv tilgang til teknologiske og bæredygtige løsninger. De har kæmpe fokus på, at mennesker og virksomheder kan drage fuld fordel af den digitale revolution, der skaber løsninger som vil øge livskvaliteten hos borgerne med en byudvikling præget af bl.a. bæredygtighed og innovation, siger Klaus Baagøe-Nielsen.

Han peger på, at der i den sammenhæng på verdensplan er en bevægelse i gang i de større byområder, hvor man ønsker at arbejde smartere, mere effektivt og mere grønt. Og her er der selvfølgelig en klar sammenhæng i at bruge effektiv teknologi i stedet for gift.

Skadedyrsbekæmpere fra Singapore uddannes i Danmark
Skadedyrsbekæmpere fra Anticimex i Singapore kommer på uddannelse i Danmark, hvor de indvies i den danske teknologi, der nu skal rulles ud i Singapore. Inden for det sidste halve år har WiseCon haft en række skadedyrsbekæmpere på uddannelse, så de kan servicere, installere og monitorere udstyret og løsningerne.

De højteknologiske løsninger tæller både højteknologiske dræberfælder i kloakkerne og på overfladen, som er koblet op på et digitalt styresystem, hvor alle WiseCon’s intelligente fælder administreres og giver tilbagemeldinger fra kloakker og områder. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078