23948sdkhjf

Nordjysk tavlebygger solgt

Elcor-Skagen og Elektromarine Service har fået nye aktionærer. Jens Winther Pedersen og Jan Ejse Pedersen har således overtaget aktierne i Elcor-Skagen og herigennem 80 procent af aktierne i Elektromarine Service. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Jesper Hermansen ejer uændret de sidste 20 procent af aktierne i Elektromarine Service. Advokat Jens Stadum indtræder i bestyrelsen for selskaberne på vegne af Jens Winther Pedersen.

Jens Winther Pedersen og Jan Ejse Pedersen har samtidig købt ejendommen Kuttervej 15 i Skagen. Selskaberne skal fremover drives fra denne adresse, som det har været tilfældet hidtil.

- Efter en periode med lav aktivitet er der nu udsigter til, at aktiviteten kommer op på et tilfredsstillende niveau. Selskaberne forventer derfor at forøge omsætningen markant og samtidig at udvide antal arbejdspladser på fabrikken i Skagen, lyder det i pressemeddelelsen.

Som en del af udvidelsen søger Elcor-Skagen ligeledes nye medarbejdere til produktionsledelsen. Der arbejdes herudover på at styrke organisationen gennem ansættelse af en ny administrerende direktør, som skal stå i spidsen for virksomheden med primært ansvar for ledelse, produktion og økonomi.

Thomas Lund fortsætter uændret i virksomheden med primært ansvar for salg og forretningsudvikling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109