23948sdkhjf

Schneider Electric og Interxion i parløb om fremtidens datacentre

Megatrends som Internet of Things og Big Data får virksomhedernes brug af data til at eksplodere. For Interxion, en af Europas førende udbyder af colocation services med 43 datacentre i 11 lande, er strategien krystalklar: Fremtiden ligger i hybride cloud-løsninger.

Udviklingen betyder, at behovet vokser for en kombination af direkte, sikre forbindelser til anerkendte cloud-services og adgang til en fleksibel infrastruktur, hvorfra den enkelte virksomhed selv kan kontrollere sit hybride set-up.

Derfor arbejder Interxion tæt sammen med Schneider Electric om at optimere og fremtidssikre infrastrukturen i Interxions datacentre. Der oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

- Vores kunder skal kunne koble direkte til nye services hurtigere, og de skal kunne skalere deres egne set-ups hurtigere. Derfor skal vi kunne skalere vores infrastruktur hurtigere. Det er ganske enkelt ikke godt nok, hvis der går tre måneder fra en kunde henvender sig til os, til vi kan levere varen, siger Peder Bank, administrerende direktør for Interxion i Norden.

Partnerskabet mellem Schneider Electric og Interxion har især fokus på at designe og udstyre Interxions nuværende og kommende datacentre, så infrastrukturen lever op de nye krav, colocation-udbydere står overfor. Schneider Electrics leverancer omfatter stort set alle aspekter af infrastruktur til Interxions datacentre i hele Europa, fra sparring og serviceydelser til hardware og software. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078