23948sdkhjf

Eegholm kickstarter produktion i Polen med BIC-samarbejde

Polske BIC-gruppen sælger produktionskapacitet og produktionskoncept til Brødrene Eegholm A/S i Sønderborg, der dermed kickstarter sin produktion i Polen.
Efter længere tids tæt samarbejde mellem Eegholm og BIC-gruppen kan Eegholm nu levere el-tavler projekteret i Danmark og monteret i Polen i dansk kvalitet til polske priser. På BIC-gruppens danske salgskontor i Herning er man glade for handlen.

- Vi er meget stolte af, at en hæderkronet dansk virksomhed som Eegholm værdsætter de kompetencer, vi har i vores virksomhed i Polen, og vi er stolte over, at Eegholm vælger at tilkøbe disse kompetencer til deres virksomhed, hvor der fra dag et kan produceres i dansk kvalitet til polske priser, siger administrerende direktør hos BIC Electric, Jens-Chr. Møller.

- Eegholm kan dermed holde fokus på at drive deres kerneforretning inden for salg, udvikling og produktion af el-tavler og processtyring i stedet for at skulle bruge mange ledelsesmæssige ressourcer på at skulle etablere en produktionsvirksomhed i Polen, tilføjer han.

Styrker konkurrenceevnen på eksportmarkederne
BIC Electric har gennem de sidste fire år fået et godt tag i de danske kunder. Specielt når det gælder montage af maskinanlæg i udlandet. Flere og flere danske virksomheder benytter sig af kombinationen af at få udført montage af styringer mv. på BIC Electrics værksted i Polen og få udført el-installationsarbejde ”on site” i Danmark eller et hvilket som helst andet sted i Europa.

- Specielt danske industrivirksomheder, der eksporterer komplekse industrianlæg, der skal installeres i udlandet, kan styrke deres konkurrenceevne ved at benytte BIC Electric som samarbejdspartner på alt det el-tekniske montagearbejde. Dette gælder fx Crisplant i Århus, som leverer logistikanlæg, hvor vi gennem det sidste års tid har udført montageopgaver i hhv. Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland, siger Jens-Chr. Møller

BIC Electric har i 2009 gennemsnitligt beskæftiget ca. 70 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078