23948sdkhjf

Nyt om navne: Techpeople henter erfaring

Det er en særdeles erfaren herre, der pr. 1. maj er startet som embedded software konsulent hos TechPeople

Karsten Sjørslev har ikke blot stor erfaring inden for embeddede løsninger, men også når det gælder tværfaglig produktudvikling og projektledelse. Han har bl.a. arbejdet som R&D manager for kameraproducenten JAI, projektleder hos GN ReSound, softwaremanager i Danfoss og som R&D Section Manager hos Søren T. Lyngsø A/S.

Han har en ph.d. i Control Engineering fra Aalborg Universitet og kommer til TechPeople fra en stilling som udvikler inden for Smartgrid hos Landis & Gyr.

- Mit speciale er produktudvikling, der kombinerer software, hardware og mekanik. I halvdelen af min karriere har jeg beskæftiget mig med ledelse af denne type produktudvikling. For ti år siden fik jeg så lyst til at vende tilbage til rødderne: embedded software. I 2006 startede jeg som konsulent hos forløberen for TechPeople, Embedit, der dengang havde Kim Fahrenholtz som direktør. Og jeg fortsatte, da Embedit blev købt af DataRespons.

- Nu er jeg tilbage hos Kim. Han kom simpelthen med en opgave, som jeg ikke kunne sige nej til, og jeg er glad for igen at være med på holdet.
 
Karsten Sjørslev kommer til TechPeople med ekspertise fra en lang række applikationsområder, bl.a. videoovervågning, automation, kontrolsoftware, maskinkonstruktion og energi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062