23948sdkhjf

Stort rykind hos Prevas

Udviklingshuset udvider med 15 nye medarbejdere i Aarhus og København

Da Prevas oplever stor efterspørgsel efter produktudviklingsprojekter og specialister, har udviklingshuset udvidet sine teams i de danske afdelinger. De nye medarbejdere er desuden med til at styrke kompetenceporteføljen, lyder det i en pressemeddelelse fra Prevas.

Både i afdelingerne i København og Aarhus er der budt velkommen til en hel del nye kolleger inden for hardware, software, mekanik, projektledelse, industrielle linux-systemer og testsystemer.

Blandt de ansatt er projektleder Linda Thomsen og mekanikingeniørerne, Kristian Hede Olesen og Peter Adamsen til mekanikteams. På softwareområdet er ni udviklere kommet ind, heriblandt Michael Herlev Schiønning, Christian Bering Bøgh og Esben Elfving.

- De nye medarbejdere styrker vores kompetenceportefølje og er med til at sikre, at vi kan levere den højeste kvalitet inden for teknisk produktudvikling og at vi kan bidrage til at få vores kunders produkter endnu hurtigere ud på markedet, siger vice president sales & marketing, Søren W. Mathiasen.

Særligt i afdelingen i Aarhus går det stærkt. Der er medarbejderstaben fordoblet i de seneste to år. Derfor flyttede afdelingen også i nye og større lokaler lige før nytår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078