23948sdkhjf

Mekoprint-fusion skaber nye arbejdspladser

Siden årsskiftet har den nordjyske Mekoprint-koncern ansat 26 nye medarbejdere

Hen over årets første fem måneder har Mekoprint, der har hovedsæde i Støvring, øget staben med 26 nye funktionærer og timelønnede i Danmark fordelt på virksomhedens i alt fire divisioner. I Danmark er der nu 320 medarbejdere og på verdensplan flere end 450 ansatte.

Oprustningen sker ifølge Mekoprint som direkte følge af firmaets strategi. Kunderne efterspørger i stadig højere grad en helhedstilgang til kundesamarbejdet med produktet i samspil med øvrige ydelser.

Særligt for én division har en nylig fusion skabt basis for at hente nye kollegaer ind.

 Fakta: Mekoprint Graphic Electronics

Mekoprint Graphic Electronics er opdelt i tre selvstændige forretningsområder med særlige kompetencer og fokusområder:

  • User interfaces: Folie- og silikonetastaturer - Touch integration - Komplekse frontpaneler
  • Flexible foils: Grafiske folier  - Capacitive touch folier  - Ætsede folier - Sensorer
  • Industrial graphics: Grafiske labels, skilte og overlays - Pladetryk - Isolationsafskærmning 

Investeringer i udstyr avle arbejdspladser 
Ved årsskiftet blev divisionerne Graphics og Electronics sammenlagt under navnet Mekoprint Graphic Electronics. Divisionens direktør, Morten E. Lundgreen, konstaterer, at sammenlægningen ikke har betydet færre medarbejdere. Tværtimod.

- Fusionen var et vigtigt skridt for at skabe en stærkere platform for fælles forretningsudvikling og optimal udnyttelse af synergier. Samtidig betyder vores målrettede tilgang til produkt- og procesudvikling i samtænkning med kunderne, at der er et øget behov for yderligere ressourcer siger Morten E. Lundgreen og tilføjer, at oprustningen ikke begrænser sig til medarbejderfronten alene.

- Det seneste år har vi investeret kraftigt i automation og digitalisering i produktionen med henblik på at øge effektivitet og konkurrenceevne. Forbedring i produktionsudstyret har krævet flere dygtige medarbejdere for optimal udnyttelse af det nye udstyr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109