23948sdkhjf

Komponentproduktion ikke længere nok for iværksætterfirma

Virksomheden AddiFab har, med udgangspunkt i høreapparatsindustriens behov, udviklet en 3D-printer og tilhørende procesudstyr, Add-Line.

Udgangspunktet for Jyllinge-firmaet var høreapparat- og medicoindustrien. Idéen var at automatisere 3D-print, men det blev droppet. Resultaterne var ganske enkelt ikke tilfredsstillende - det, der kommer ud af printeren, er alt for sjældent som forventet.   

I stedet har firmaet altså udviklet sine egne 3D-printerer for at automatisere det efterfølgende trin i produktionskæden.

Vil sælge sine 3D-printerer og ikke bare print
Nu ser folkene bag Addifab så mulighed for ikke længere at nøjes med at 3D-printe emnerne. Nu vil firmaet også levere selve 3D-printerne til kunderne. Det skriver sn.dk.

Eksempelvis nævnes logistikkæmperne DHL og UPS, som kan fremstille produkter i stedet for blot at levere det.

- De arbejder målrettet mod at lave centre forskellige steder i verden, hvor de kan være producenter af produkter via 3D-print. Men det kræver altså meget præstationsstærke 3D-printere, det kunne være vores printere, siger direktør Lasse G. Staal til sn.dk.

Addifab har i dag ni ansatte og har modtaget 13 mio. kr. i støtte fra Innovationsfonden, til projektet 3DIMS (3D-Printing Integrated Manufacturing System).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078