23948sdkhjf

Libratone: Nu kan 500 millioner Apple-brugere styre vores højttalere

Med Apples integration og styring af multiroomhøjttalere i deres nye styresystem rykker den danske højttalerproducent for alvor til tops

Da Apple mandag d. 5. juni offentliggjorde det nye AirPlay 2 og iOS 11 på Apple Worldwide Developers Conference, stod det klart, at Libratone er blandt de første audio brands i verden, der understøtter den nye teknologi.

Markedet for multiroom-højttalere er de seneste år steget støt, og Libratone er blandt de få, som har udviklet deres eget multiroom-system. Salget af og kendskabet til multiroom-højttalere udgør dog stadig kun en lille procentdel af det samlede marked.

- Med AirPlay 2 kan millioner af mennesker nu styre deres højttalere fra en Mac, iPhone eller iPad. Alt, hvad du behøver, er den iOS-enhed, 500 millioner mennesker alligevel har ved hånden. Med den kan du styre multiroom-højttalerne og dermed sætte musikken fri – præcis hvad Libratone har arbejdet målrettet på i snart 10 år, siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone.

 

Libratone-boss: Et syvmileskridt
For det danske højttalerfirma er den mest interessante feature ved AirPlay 2 muligheden for at styre multi room-højttalere via den nye teknologi, fordi to af Libratones højttalere nemt kobles til forskellige streamingtjenester via AirPlay 2.

- Der er ingen tvivl om, at lanceringen af iOS 11 og AirPlay 2 vil betyde, at langt flere får øjnene op for den glæde og fleksibilitet, der følger med højttalere, som er forbundet trådløst med hinanden, siger Simon Peschcke-Køedt, som kalder det et syvmileskridt for en bedre lydoplevelse.

Når Apple senere i år frigiver den nye AirPlay 2, vil Libratone følge efter med en softwareopdatering til Libratone Zipp og Libratone Zipp Mini, der understøtter AirPlay 2.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109