23948sdkhjf

Oticon henter ny topchef internt

Salgs- og marketingschef tager et skridt op hos William Demants primære brand inden for høreapparater

Ole Asboe Jørgensen er blevet udpeget som ny administrerende direktør for Oticon. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig og er beæret over at have fået denne spændende mulighed for at lede det mest dedikerede, motiverede og erfarne hold i branchen. Oticon er førende inden for høreapparatteknologi takket være konstant fornyelse og evnen til at reagere på kundernes behov, siger den nye Oticon-direktør.

Ole Asboe Jørgensen har været otte et halvt år hos Oticon, senest som vice president for global sales og marketing. Inden han kom til Oticon i 2009 havde havde han 20 års erfarting fra ledende stillinge i medicinal- og reklameindustrierne.

Han afløser Søren Nielsen, der tidligere i år blev udpeget som koncernchef og administrerende direktør for hele William Demant Holding, Oticons moderselskab.

Forfremmelsen skal styrke Oticons leverancer efter lanceringen Oticon Opn, det nye topproduktet, lyder det.

- Ole Asboe Jørgensen skal lede Oticon til næste trin i den succesfulde rejse og stå i spidsen for Oticons prisvindende produktportefølje, heriblandt det revolutionerende Oticon Opn-høreapparat, siger Søren Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094