23948sdkhjf

GomSpace klipper snoren til USA-kontor

Den danske satellitproducent åbner nyt kontor i Washington. Det bliver base for selskabets voksende aktiviteter på det amerikanske marked

GomSpace Group, klippede i nat dansk tid snoren til GomSpace North America-kontoret i Washington. Det skal være med til at sikre producenten af nanosatellitter yderligere opmærksomhed på det attraktive amerikanske marked.

- Vi er allerede aktive på det amerikanske marked, men vi vil meget gerne være tættere på udviklingen, da markedet og efterspørgslen vokser kraftigt. Der er et stort aerospace-miljø omkring Washington, og derfor er det et godt udgangspunkt for os, når vi skal rekruttere medarbejdere til det nye kontor, siger Niels Buus, CEO i GomSpace, og fortsætteR:

- Opgaven på den korte bane er således at få ansat de rette salgsfolk, ingeniører og it-medarbejdere til GomSpace North America, og vi forventer at være omkring fem ansatte inden årets udgang, siger Niels Buus, CEO i GomSpace.  

Aerospace-industrien er i kraftig vækst i USA, og ser man isoleret på venture capital-investeringerne, er der lige nu en meget stor koncentration omkring forretningsmodeller, der forudsætter brugen af nanosatellitter. USA er samtidig verdens største enkeltmarked for nanosatellitter, og Silicon Valley har for alvor fået øje på fordelene ved de helt små satellitter, som GomSpace producerer. Samtidig har Pentagon, det amerikanske Department of Defence, og NASA igangsat projekter med nanosatellitter, og den udvikling ønsker GomSpace at være endnu tættere på.

Elizabeth Driscoll, der kommer fra en stilling som Business Development Manager i Aerojet Rocketdyne i Seattle, er ansat som Director of Business Development i GomSpace North America.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095